Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δαγκωσαμε το μηλο της εξαρτησης ...

Εχουμε τα ipad, τα tablets, τις LED LCD και οτι αλλο θα μπορουσε ενας homo erectus να φανταζοταν οταν υψωνε το ανασθημα του.Τυχεροι που ειμαστε που τα εχουμε ολα αυτα! Ποσο πιο ευκολη ειναι η ζωη μας...69.... και αμεσως επικοινωνουμε παρα τα χιλιαδες χιλιομετρα που μεσολαβουν.
Περα απο το πλασαρισμα του φαγωμενου μηλου της apple διαφερουμε πια απο τους homo erectus σιγουρα ως προς την εξαρτηση μας απο την τεχνολογια και λογικο ειναι αφου εκεινοι παλευαν να ανακαλυψουν τη φωτια!
Η ελευθερια μας και οσα πραγματα θα καναμε αν δεν χαναμε την ωρα μας στα τηλεφωνα και στο facebook εχουν περιοριστει τοσο πολυ! Το χειροτερο? Το εχουμε συνηθισει ... ετσι κανουν ολοι, ετσι ειναι το φυσιολογικο!
Και ρωταω εδω...Ειμαστε καθολου ελευθεροι τελικα η οπως ακολουθουν ολοι την τεχνολογια το ιδιο κανουμε και εμεις?

Μιας και η απαντηση απαιτει πολυ συζητηση και απλωνεται σε αλλα θεματα, γραφω σε πολυ στοιχειωδες επιπεδο...
Σημερα, μετα απο παααρα πολυ καιρο βγαινοντας εξω απο το σπιτι για μια βολτα στο κεντρο δεν πηρα το κινητο μου ! Μπορεσα επιτελους να εχω και τα δυο μου χερια στις τσεπες του παντελονιου χωρις να νιωθω την ακτινοβολια του πανω μου...it was enjoyable!!!Αντιμετωπισα με σθενος αυτη τη στιγμη αμηχανιας, οταν μπροστα σε κοσμο κοιτας το κινητο σου απλα για εχεις κατι να ασχολεισαι.Ειναι φανερο το βαρος που φευγει απο πανω σου,ξερεις οτι δεν θα σου τηλεφωνησουν και δεν θα σε ενοχλησουν,τωρα ξεκουραζομαι και κανενας δεν θα μου αλλαξει το προγραμμα,κανενα τηλεφωνημα δεν θα με νευριασει, σε κανενα μηνυμα δεν θα απαντησω!
Προτεινω να το δοκιμασετε, ειδικα οταν σκοπευετε να περασετε ωρα με καποιο αγαπημενο σας ατομο.Ομορφη η φυσικη αλλα προς θεου μην αφησετε ενα ηλεκτρομαγνητικο κυμα να σας χαλασει την στιγμη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου